Prijzen

De toegang tot het festival is GRATIS. 

Aan elke bierstand wordt enkel betaald met jetons, met uitzondering voor de aankoop van ongekoelde dranken die rechtstreeks aan de brouwerijen en bierfirma's betaald worden.

Aan de ingang kan je een starterspakket kopen aan de prijs van € 10. Dit omvat een degustatieglas van 10cl met het logo van het festival, een biercatalogus van de aanwezige bieren en 4 drankjetons. 

Bijkomende jetons (€1,25/jeton) kunnen gekocht worden aan kassa’s opgesteld in de zaal.

Voorverkoop 

Wens je niet aan te schuiven aan de kassa en voordeliger te degusteren? Bestel je starterspakket op voorhand en ontvang er 1 jeton gratis bovenop!

Bestel deze uiterlijk een week op voorhand door het juiste totaalbedrag (€ 10 per pakket) over te schrijven op rekeningnummer BE02 1030 3918 5240 met als mededeling "Starterspakket Bierfestival Wieze". De kaarten voor afhaling van je pakket worden vervolgens per post toegestuurd naar het adres dat zichtbaar is op de bankafrekening.

Good to know

Wens je extra degustatieglazen met het logo van het festival 2018 of wil je als liefhebber nog een glaasje bekomen met het logo van een vorige editie ? Dat kan! Deze worden verkocht aan € 3. Deze glaasjes kunnen echter niet omgeruild worden. 

Ook beurscatalogi met een schat aan informatie kunnen apart aangekocht worden aan € 2.

Alle kassa's zullen een half uur voor het einduur sluiten.

Aan de ingang wordt er een vestiaire voorzien waar je jouw jas vrijblijvend kwijt kan.

 

Meer in deze categorie: « Openingsuren Bereikbaarheid »