Awards

Op deze beurs worden 3 awards uitgereikt: de Beer Award door de bezoekers van het festival, de Innovation Award door een zytholoog of bierkenner en de Stand Award door de organisatie zelf.

Winnaars 2017:

De organisatie loofde Bier Butlers uit Ardooie voor hun schitterend verzorgde stand met de Stand Award.

Zytholoog Kurt Gunst overhandigde de Innovation Award aan Stadsbrouwerij ’t Koelschip Oostende.

De bezoekers tenslotte verkozen René voor het 2de jaar op rij tot beste bier en dus mocht bierfirma René uit Wichelen de Beer Award in ontvangst nemen.
Naast René vielen ook volgende bieren in de smaak bij de bezoekers: Ambras Blond van Flawaal uit Hoegaarden, Egidius Tripel van Egidiusbieren uit Lebbeke, Gloriaan Tripel van Gloriaan VZW uit Hingene en De Donder Rye IPA van Brouwerij De Donder uit Zele.

Winnaars 2016:

De organisatie overhandigde de Stand Award aan Den Buiten VOF uit Wichelen die hun stand het mooist inrichtten.

Zytholoog Freddy Van Daele reikte de Innovation Award uit aan BOMBrewery BVBA uit Roeselare.

Heel wat proevers brachten hun stem uit en na het weekend werden de stembriefjes geteld. Het brouwteam René met hun gelijknamige bier bleek het best de smaakpapillen van de bezoekers te bekoren. “Wij zijn enorm vereerd dat we deze Beer Award in ontvangst mogen nemen”, klonk het bij het winnende team tijdens de overhandiging van de prijs. “Ons bier is pas sinds februari 2016 op de markt. Het is dus een bevestiging dat we goed bezig zijn."
Naast René konden ook Epona van Den buiten VOF uit Wichelen, Gulden Draak Indulgence van Brouwerij Het Anker uit Mechelen, Hopdraeck van Draeckenier uit Lochristi en Kletskop van de gelijknamige bierfirma uit Gijzegem op veel appreciatie van het publiek rekenen.

 

Meer in deze categorie: « Bereikbaarheid Geschiedenis »