Concept

Doel van de beurs

Het doel van het Bierfestival te Wieze is om bezoekers kennis te laten maken met zoveel mogelijk verschillende bieren die op de markt verkrijgbaar zijn. De toegang is geheel GRATIS. Wij verwachten een deelname van een 40-tal brouwerijen en bierfirma’s alsook een 4.000 bierliefhebbers uit heel België. 

Degustatie

Aan alle bierstanden wordt enkel betaald met jetons, met uitzondering van ongekoelde dranken die rechtstreeks bij de brouwerijen en bierfirma's aangekocht kunnen worden. Aan de ingang kunnen bezoekers een starterspakket kopen aan de prijs van € 10. Dit pakket omvat een glas van 10cl met het logo van het festival, een biercatalogus van de aanwezige bieren en 4 drankjetons. Bijkomende jetons kunnen gekocht worden aan kassa’s opgesteld in de zaal. 

Bijkomende info is te verkrijgen bij de organisatie.

Standplaats

Er wordt een standplaats voor iedere brouwerij of bierfirma voorzien met elektriciteit, verlichting boven de stand en een naamsvermelding. Wij voorzien ook een centrale koelruimte en watertoevoer. Wij wijzen er alle exposanten en bezoekers op dat in de zaal een totaal rookverbod geldt en de organisatie hierop zal toezien.

Hier kunt u het beursplan van 2017 downloaden:
Plan hal A.pdf